fredag den 22. juni 2012

Summer must haves...
Hej Blog! :-)
Man bliver så fristet når man kigger rundt på nettet! Det kan være farligt :-) Så jeg har valgt, at  samle 7 af de ting jeg ser som "Summer must haves"! Håber i kan bruge noget af det, og det ikke bare er mig ;-)! Enjoy!

1 Alle skal da have en lang sommerkjole, og jeg er selv helt vild med denne fra H&M. Elsker dyreprintet som gør kjolen lidt "sjov" og mindre kedelig! Helt klart en kjole som fanger ens blik! Herudover er overdelen elastik - så kjolen er super behagelig at have på! 
2 Dove Summer Glow - Lidt af et must have når man kigger på det danske vejr! Drop selvbruneren og prøv denne fantastiske body lotion! Jeg er selv helt vild med den, og resultatet er rigtigt flot. Man opbygger lidt efter lidt en flot og naturlig glød - nu når vi ikke har meget sol i DK! 
3 Normalt er det en selvfølge som pige, at købe en bikini. Men personligt elsker jeg badedragter ligeså meget! Badedragten her er fra H&M, og er til at betale. Snittet på badedragten er rigtig fin og farven super flot! 
4 Lip glosses fra Bobby Brown! Fede sommer farver til et lækkert sommerlook! Det er altid godt med lidt farver ;-)!
5 Fede sandaler til en hver lejlighed! Disse sandaler er fra Asos og fås i 4 forskellige farver. Jeg synes selv de er rigtig fede, da man kan bruge dem til alt. 
6 Selvfølgeligt skal man da have nogle fede solbriller når det er sommer? Disse er fra Ray Ban (kan fås på Nelly) og har en super fed form! Jeg elsker også at de ikke er sorte, da den brune farve skaber et spil i brillen.
7 En stor taske - altid godt om sommeren når man skal på stranden. Nu er vejret herhjemme dog ikke rigtigt til det. MEN hvis nu du er så heldig, at du skal udenlands er det lidt af et must have! Når man skal på stranden skal man jo have lidt af hvert med, og håndklæder fylder jo også en del ;-)!

ASOS // H&M // Nelly // Magasin 


Og til et godt sommer outfit, skal man da selvfølgeligt også ha det helt rigtige at spise og drikke ;-)! En af mine sommer favoritter er hjemmelavet hyldeblomstsaft og vandmelon! Helt klart værd, at anbefalde! Og hyldeblomstsaften er super let, at lave og smager rigtigt friskt og dejligt med en skive citron i!  Hav en dejlig dag! 

xoxo Anna Emely


2 kommentarer:

  1. Så kom da med en opskrift på den omtalte lækre saft, mulle!!

    SvarSlet
  2. Det skal ske :-)! Opretter et indlæg med opskriften, det er lettest!

    SvarSlet